Články o: Začínáme
Tento článek je k dispozici také v:

K čemu je záložka Položky?

Udělejte revizi projektů


Někdy se vám stane, že v analýze najdete projekt, který se natolik liší od tržních podmínek, že je lepší ho z analýzy "vyhodit". A přesně to můžete dělat v sekci "Položky".


Zahrnuto / Odebráno


Ve chvíli, kdy máte vybranou lokalitu a máte vyfiltrovaná data, nastává chvíle na poslední revizi dat, ze kterých se bude počítat výsledný report.

Revize v seznamu

V levém seznamu najdete seznam všech vybraných projektů, u kterých máte sepsaná základní data jako:
počet volných jednotek
volné dispozice
Rozpětí celkové ceny
Rozpětí ceny za m2
Pokud najdete projekt, který vám do analýzy nevyhovuje, stačí kartu odebrat přes vypínač, který je dostupný u každé karty.

Tip: Pokud chcete zvýšit počet vybraných projektů, pak vyberte další území v sekci "Lokalita" nebo vyberte méně přísné filtry ve stejnojmenné sekci.


Revize na mapě

Každý projekt je také možné rozkliknout na mapě a rozhodnout se, jestli bude zahrnutý do analýzy nebo ne. Seznam položek je úplně stejný jako v levém panelu, ale zde je výhoda, že vidíte kontext lokality.


Příklad


Plánujete projekt v blízkosti parku Židovské pece, zajímá vás proto, co se staví v městské části Praha 3 a vyberete lokalitu přes vyhledávač. MČ nicméně sahá až do úplného centra Prahy, které je od vaší lokality podstatně vzdálené. Podíváte se tedy přes mapu na projekty v lokalitě v centru Žižkova a najdete projekt, který se inzeruje až za 210 000 Kč na m2, který pro vaši analýzu není až tak relevantní. Projekt proto odeberete ze seznamu a pokračujete dále do sekce, kde budete vybírat šablonu reportu a parametry reportu.


Výběr dat - Sekce Položky - Odebrán projekt Lucemburská 16

Pokračujte dále:
Jaká šablona reportu je pro vás nejvhodnější?
Nastavte si parametry reportu.

Aktualizováno dne: 02/06/2021

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.